Førde Langrenn klubbkle nettbutikk

Postet av Førde IL - Langrenn den 16. Mai 2022

Førde Langrenns nettbutikk er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

 


Nettbutikken stenger 22/5 med forventet levering i uke 26.

 

Her er litt informasjon om fremgangsmåte: Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA


Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001613 Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

 
«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn». Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: Fordelangrenn22

 

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se Trimtex informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom. Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

 

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.



Treningsplan vår 2022

Postet av Førde IL - Langrenn den 15. Mai 2022

Ny sesongoppkjøring er rett rundt hjørnet. Her følgjer treningsplan for eldste gruppe fram til skuleferie. 

Vi legg opp til 3 fellesøkter, der fellesøkt i helg stort sett gjennomførast uten trenere. På rulleskiøkter som gjennomføres andre steder enn Langeland skisenter (som t.d. Angedalen eller opp Sundsdalen), anbefales det at vaksne følgjer barn som er yngre enn junioralder. Sikkerheit er viktig. Det kan vere vanskeleg for trenere å ha full oversikt over alle utøvere, og difor fint om fleire vaksne kan følgje opp spesielt dei yngste.

Vi jobber vidare med utvikling av treningstilbudet til både yngre og eldre utøvere. Les igjennom nyhetsbrevet som vart lagt ut tidlegare, og kom gjerne med innspill til styret. Dine meininger er viktig for oss! Vi planlegg også eit møte med utøvere, tilknytta ei av dei første øktene. Følg med på Facebook. 


Vår 2022.pdf



Informasjonsskriv vår 2022

Postet av Førde IL - Langrenn den 14. Mai 2022

Ein sesong er over, men det skjer framleis mykje i Førde langrenn, 

les vårt Informasjonskriv for våren 2022!