Enivest Skiskule - takk til våre sponsorar og samarbeidspartnarar!

Postet av Førde IL - Langrenn den 27. Okt 2017

Enivest Skiskule - takk til våre sponsorar og samarbeidspartnarar!

 

Enivest Skiskule vart avvikla på Langeland Skisenter og i Førde -  i perioden 12. til 15. oktober.

Det var 40 deltakarar, i alderen 11 til 15 år frå heile fylket som deltok. Gjøran Tefre frå Førde har vore prosjektleiar,

Førde IL langrenn har i samarbeid med Sogn og Fjordane Skikrins vore arrangør for Enivest Skiskule. Formålet har vore å tilby et sportsleg og sosialt tilbud til langrenns-interesserte born og ungdomar i fylket – en ynskjer vidare at dette skal bli ei årleg hending framover.

 

Saman ynskjer vi å frambringe ei takk til sponsorar og samarbeidspartnarar som gjorde Enivest Skikskule muleg:

 

Hovedsponsor:

Enivest

 

Sponsorar:

Toyota Førde

JobZone

Rekneskap Fjordane AS

Aase & Hegrenes AS

Sparebanken Sogn og Fjordane

v/ Sparebankstiftinga

  

Samarbeidspartnarar:

Scandic Sunnfjord Hotel & Spa

Erdal Sport AS

R-Profile AS  Firda

Dolly DImple`s Førde

Signes Raspekaker

 

Hovudtrenar Gjøran Tefre har følgande oppsummering:

 

Eg vil starte med å takke alle deltakarane, trenarane, støttespelarane, dugnadsgjengen, Skikrinsen og ikkje minst Førde IL langrenn. Saman skapte vi ei helg full av skiglede. Det å få sjå så mange unge lovande skiløparar saman skape kjensler av meistring, glede og utvikling var veldig inspirerande. Det var ein fantastisk gjeng som løfta kvarandre opp, støtta kvarandre og inkluderte kvarandre. Då vart det ein enkel jobb for trenarane å formidle kunnskap og instruere. Og når kost, losji og rammen ellers var gode trur eg det vart ei veldig kjekk helg for alle involverte. Eg har vertfall hatt ei av dei beste helgane i mi skikarriere til no. Sjelden blir eg så inspirert og har så mykje glede av langrennssporten som når 40 håpefulle gir gass og har det kjekt på ski saman. Derfor vil eg seie tusen takk for at eg fekk oppleve dette saman med dykk! Og eg gledar meg veldig til neste år!

 

Ellers må vi takke Brage Sunde, Kjetil Strømmen, Ola Kvisle og Geir Endre Rogn som trenarar,  Magne Faleide som bistod med transport - dugnadsgjengen som sto for servering på Langeland – samt øvrige som har bidratt – takkJ.

 

Sportsleg helsing

Gjøran Tefre

 

                                                           


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.