Miljøsamling for Førde Langrenn 27-29 november

Postet av Førde IL - Langrenn den 19. Nov 2020

Dessverre måtte Førde langrenn avlyse planlagde miljøsamling på Beitostølen av omsyn til smittevern og nasjonale tilrådingar. Vi i Førde Langrenn ønsker derfor å invitere utøvere og foreldre til eit godt lokalt alternativ der det sosiale står i fokus.  


Vi har lagt opp til ei barmarkssamling med gode treningsøkter, fart og spenning og sosiale aktivitetar. Blant anna kan vi røpe at gokartbana of bowlinghallen stiller seg disponible for klubben denne helgen. Vi har også lagt opp til ei foreldresamling søndag med godt fagleg påfyll. Sjå vedlagte dokument for detaljar og påmelding: 
Invitasjon Førde Langrenn nov 2020.pdfI skrivende stund daler snøen ned. Om vi er heldige, kan vi endre planen til nokre flotte skiøkter denne helga, men dette held vi førebels opent. Vi håper så mange som mogleg har høve til å melde seg på. 

PÅMELDING: send e-post til yngve.thorsen@coop.no for påmelding. Send info med navn og fødselsår på alle utøvere som skal være med, og navn på foreldre som vil delta på foreldresamling på søndag.


Vi ønsker påmelding for alle aktiviteter, inklusive foreldresamling          

Påmelding innen mandag 23.11.20 

                                   

    


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.