Årets arrangør!

Postet av Førde IL - Langrenn den 22. Okt 2021

Vi er årets arrangør, kåra av Norges skiforbund! Tenk det, vi er best til å arrangere skirenn i år!

Her er teksten NSF las opp når Førde IL og Gauler IL vart kåra som årets arrangør i langrenn:

"De viste ingenting om den kommende pandemien da de takket ja til å arrangere Equinor NC i 2020. De stod på, de samlet inn sponsortøtte, de tilpasset løypenettet, de engasjerte mange frivillige; MEN de måtte til slutt melde: VI ER HELT KLARE; DET ENESTE VI IKKE HAR KONTROLL PÅ ER SNØEN! Dermed ble 2020-arrangementet avlyst og flyttet.
 De fikk et nytt spørsmål etter 2020-sesongen: Er dere klare til å forsøk på nytt  i 2021?
 JA, var svaret – og i vinter arrangerte de et helt supert arrangement. Engasjerte frivillige, en engasjert hovedkomitee med fokus på oppgaven, sportslig ble det et suverent gjennomført arrangement – og jaggu ble det også et pent økonomisk overskudd!


 Hvem greide dette her?
Førde il og Gauler LF – gratulerer som årets arrangør langrenn!"

 Med vennlig hilsen 

Asgeir Moberg 

Arr. ansvarlig, NSF langrenn


Og dette er det leiaren  Yngve Thorsen vår seier om saka: 

«Vi er glade, stolte og utruleg takknemlege for alle som stiller opp på dugnad for langrennsporten i Sunnfjord- Både under Norgescupen og elles! Dette var ein lagseier og eg gratulerer alle som er glade i langrenn i Sunnfjord. Dette plasserer oss som ein nasjonal aktør med tanke på nasjonale arrangement innan langrenn, og opnar nye dører og moglegheiter i framtida om vi ynskjer det og held fram det gode samarbeidet mellom dei to idrettslaga.» 

Gratulerer alle saman!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.