Innstramminger vedr. gjennomføring av utendørsarrangement

Postet av Førde IL - Langrenn den 21. Jan 2021

Norges Skiforbund forholder seg til gjeldende regelverk, og fra 20. januar er det gjort presiseringer i regelverket. Endringene er en direkte konsekvens av regjeringens oppdaterte anbefalinger, og medfører dessverre en innstramming med tanke på gjennomføring av utendørsarrangement hos oss.

Skiforbundets koronaveileder er oppdatert med siste regler og retningslinjer for gjennomføring av aktivitet for klubber og medlemmer.  

20. januar 2021: 
Presiseringer vedr. gjennomføring av skiaktivitet/ skiarrangement.

Norges Skiforbund forholder seg til gjeldende regelverk og oppdaterte anbefalinger fra regjeringen publisert 18.01. Disse anbefalingene betyr at følgende gjelder for gjennomføring av arrangement og aktivitet for NSFs klubber og organisasjonsledd fra og med 20.01.:

1. Barn og unge under 20 år kan trene og drive idrettsaktivitet internt i egen klubb, forutsatt at det ikke er lokale regler som begrenser gjennomføringen.

2. Skirenn kan gjennomføres for utøvere fra samme klubb/treningsgruppe.
Alle arrangement som samler deltagere fra flere kommuner skal avlyses eller utsettes.


3. For voksne kan organisert trening utendørs gjennomføres forutsatt at god avstand mellom utøverne. Alle skirenn/arrangement for denne aldersgruppen skal avlyses/utsettes.

4. Enkeltstående toppidrettsarrangement kan gjennomføres.

Disse presiseringene gjelder inntil myndighetene gjør endringer i regler og anbefalinger.

Presiseringene oppdateres fortløpende ved eventuelle endringer og ny info fra myndighetene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.