Fotografering av Førde IL langrenn utøvarar torsdag 29.10.2015

Postet av Førde IL - Langrenn den 21. Okt 2015

Fotografering av Førde IL langrenn utøvarar torsdag 29.10.2015

Førde IL langrenn har fått tilbod om gratis fotografering av utøvarar hjå Foto-Expressen. Det er ikkje nokon «kjøpetvang» av bilder i etterkant, men det er mogleg å bestille bilder dersom ein ønskjer dette.

Fotograferinga vil skje i samband med treninga i Førdehuset torsdag 29. oktober. Vi håpar at flest mogleg har moglegheit til å vere med på dette.

Det vil bli tatt individuelle bilder, men også eit gruppebilde som skal publiserast i papirutgåva av Firda.

For dei som har vorte fotograferte saman med fotballaget sitt denne sesongen, så er dette same opplegg.

Tidskjema vert om lag slik:

kl 18.00: 1.klasse
kl 18:30: 2 klasse (Ola Sølvberg)
kl.19:00: 3 klasse
kl.19:30: 4. klasse (Frode Lundekvam)
kl.20:00: 5 klasse
kl 20:30.-6. klasse (Harald Aarøen)
kl 21.00: 7. klasse-senior (Yngve Thorsen/Eivind Skaar)

Profilklede:

Alle som har må møte i profilklede for Førde IL langrenn. Gjerne overtrekksdressen, evt. t-skjorte/genser. Viss du ikkje har slike klede er det fint om du kan stille med svarte klede. Dette vil ta seg bra ut på gruppebildet :-)

Vedlagt skjema:

Vedlagt finn de informasjon frå Foto-expressen og eit skjema (Skjema fotografering.pdf). Eit tilsvarande skjema vert delt ut på treninga torsdag 22. oktober (kvart skjema inneheld ein unik strekkkode, og de kan difor ikkje bruke det som er vedlagt). Dette skjemaet må vere underskrive og ungane må ha det med seg på trening torsdag 29. oktober. Viss dei ikkje har med skjemaet kan vi ikkje ta bilder av dei.

Eit tips frå fotografen ang. dette skjemaet er at ein vel «Nei takk, vi ønsker ikke å få hjem bildene for gjennomsyn». Det som då skjer er at foreldre får ein link via e-post, og dermed får tilgang til å sjå bildene, og evt. Bestille. På denne måten slepp ein å få tilsendt bilder, med evt. Påfølgjande retur.

Dei som trenar på Sunde:

Fotograferinga skjer i Førdehuset og de må difor komme til Førdehuset i etterkant av treninga. De kan gjerne møte litt før 21.00 i tilfelle vi har sett av vel god tid.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.